Oláh Nyomda »Ügyfélkapu »Papír Típusok

Papír Típusok

A nyomdaiparban számos papír típus használatára nyílik lehetőség, az alkalmazott technológiától és gépparktól függően. A különböző papírtípusok illetve azok felületkezelése jelentősen befolyásolják a késztermék kiviteli minőségét, árát és esztétikai megjelenését. A megfelelő papír típus kiválasztása nagy körültekintést igénylő feladat, melyben munkatársaink papír- és nyomatmintákkal, és több mint húsz éves tapasztalatunkon alapuló javaslataikkal szívesen állnak minden érdeklődő rendelkezésére.

Nyomdánk bármilyen kereskedelmi forgalomban elérhető papírminőséget be tud szerezni, de érdemes a folyamatos beszerzésű típusok közül választani, a rugalmasság és gazdaságosság jegyében. Tájékoztatjuk Önöket, hogy amennyiben a kért papír nem szerepel raktárkészletünkben, úgy a papír beszerzésére kb. 4-6 hét idővel kell kalkulálni.

Az alábbi típusokból jelentős raktárkészlet áll rendelkezésre.

Tekercs ofszet Papírok:

Amennyiben nem biztos a papírméretek megrendeléskori választásában, kérje kollégáink segítségét, akik segítenek kiválasztani a kiadványa számára leginkább megfelelő – és gazdaságos – papírtípust.

Hajdu Zsuzsanna
Értékesítés vezető
Telefon: +361 278 50 04
Mobil: +36 20 411 82 44
E-mail: ertekesites@olahnyomda.hu

Referenciák


Árajánlatot kérek  

* Requested