Oláh Nyomda »Reference »Régió Lapkiadó Kft

logo-regio

Régió Lapkiadó Kft

“Az avatatlan vállalkozóknak és a kezdő kiadóknak a nyomdai termékek nem jelentenek mást, mint 5-10 paramétert és a hozzájuk tartozó árat. Gondolhatják: mi sem egyszerűbb ez alapján dönteni arról, hogy hol nyomtassuk ki kiadványunkat! Igazuk van! Éppen olyan egyszerű így dönteni, mint kiválasztani a legolcsóbb zsömlét és sertéscombot az akciós szórólapokból és emiatt elmenni a hipermarketbe vásárolni. Aztán, amikor hazamegyünk, csodálkozunk rajta, hogy a zsemle belül üreges volt, s nem a combért, hanem a benne lévő vízért adtunk ki pénzt. Ha pedig jobban megnézzük a számlát, rájövünk, hogy a nem akciós termékeket máshol kétharmad áron is megkaphattuk volna.

A példából megérthető, hogy mi miért nem keressük az akciós nyomdai termékeket. Persze a jó árat mi is szeretjük, de csak akkor, ha ahhoz megfelelő minőség is társul. A nyomdai minőségről ugyanakkor nagyon nehéz beszélni. Egészen addig, amíg fel nem merül valamilyen probléma. S aki rendszeresen készít kiadványokat, jól ismeri Murphy bölcsességét: ami elromolhat, az el is romlik. Profik vagyunk, de csak emberek, s mint ilyenek, hibázni is szoktunk. Ilyenkor jó tudni, hogy valaki ránk is figyel. Jó tudni, hogy nemcsak gépek, hanem hozzáértő és tapasztalt szakemberek dolgoznak az Oláh Nyomdában. S, hogy mindezt számokban is kifejezzem: jó tudni, hogy figyelmükkel és szakértelmükkel eddig legalább kétmillió forintot megspóroltak nekünk. De ennél sokkal-sokkal többet ér, hogy tudjuk: nem kell azért aggódnunk, vajon betartják-e azt, amit elvállaltak, hogy vajon tényleg jók lesznek a színek, hogy vajon tényleg megérkezik-e határidőre az újság, hogy vajon tényleg szívükön viselik valamennyi kiadványunk sorsát. Jó, hogy legalább ezek miatt nem kell idegeskednünk.

Hat éve alapítottuk meg kiadónkat. Eddig körülbelül tíz nyomdával álltunk tartós kapcsolatban. Viszont az egyetlen közülük, amely mellett hat éve hűségesen kitartunk, az Oláh Nyomda. Talán ennyit is elég lett volna írnom.”

Papp János ügyvezető
Régió Lapkiadó Kft


Referenciák


Árajánlatot kérek  

* Requested