Oláh Nyomda »Reference »Szobota István ügyvezető Hetek

hetek

Szobota István ügyvezető Hetek

“A Hetek 1997-ben jelent meg először, akkor még 40 grammos újságnyomó papíron. 2006-ban és 2007-ben két formátumváltáson is átesett, amelyhez szükségképpen papírváltásra, és így nyomdatechnikai váltásra is szükség volt. 2009-ben újra elkezdtünk nyomdát keresni, radikális költségcsökkentésre szántuk el magunkat. Rengeteg ajánlatot kaptunk, sokakkal közülük személyesen is tárgyaltunk. Az anyagleadás és a késztermék terjesztésbe való beszállítása közötti gyártási folyamatra jutó idő rövidsége miatt (8-10 óra) azon belföldi nyomdák száma, amelyek a feltételeinket reális áron vállalni tudták, öt alá csökkent. Ezek között volt az Oláh Nyomda is. A referenciák, az ár, és a személyes benyomások mérlegelése után egyértelmű volt, hogy az Oláh Nyomdát választjuk.

Az azóta eltelt 4 év igazolta a döntés helyességét. Minden együttműködésben vannak súrlódások, ez a mi kapcsolatunkat sem kerülte el, hiszen mindenki követ el kisebb-nagyobb hibákat: a megrendelő is, a szolgáltató is. Az üdítő kivételt az jelentette esetünkben, hogy mindig azt tapasztaltam, hogy a nyomda racionálisan látja magát, a felmerülő problémákat, és először mindig a megoldásra törekszik, igyekszik nagyvonalú, rugalmas és alkalmazkodó lenni. Ez a mentalitás nagyban megkönnyíti egy menedzser helyzetét, akinek folyamatosan több fronton kell harcolnia.

Feltűnt továbbá a nyomda vezetésének józan fejlesztési politikája, amely egyrészt a minőség folytonos javulását eredményezte, másrészt nem kergette a céget olyan pénzügyi kényszerpályára, amelynek következtében az ostor végül az ügyfelek hátán csattan. Ez a kiegyensúlyozottság és józanság szerintem a nyomda sikerének titka, és ezért tudnak mindig konstruktívan és az ügyfél érdekét szolgálva hozzá állni az ügyfelek leghajmeresztőbb kéréseihez is. Jó együtt dolgozni az Oláh Nyomdával!”

Szobota István
ügyvezető Hetek


Referenciák


Árajánlatot kérek  

* Requested