Oláh Nyomda »Magunkról

Magunkról

A Budapesti székhelyű Oláh Nyomdaipari Kft egy családi tulajdonú vállalkozás, amely a régió TOP 5 nyomdai szolgáltatója közé tartozik a minőségi ofszet tekercsnyomtatás területén.

A termék portfóliót magazinok, folyóiratok, katalógusok, reatil nyomtatványok, tabloid újságok, keresztrejtvények, használati utasítások, tankönyvek alkotják.  A hazai piac ellátásán túl egyre nagyobb szerepet kap az export, ami a környező országokon túlmenően Ausztria, Németország, Hollandia, Belgium és az Egyesült Királyság felé irányul.

Több mint húszéves fennállása óta az Oláh Nyomdaipari Kft célja nem változott: Minőségi termékekkel és magas színvonalú komplex szolgáltatással kívánja kiszolgálni megrendelőit, a kis és közepes termékektől a több milliós példányszámokig.

Az Oláh Nyomdaipari Kft folyamatosan fejlesztette üzemének technológiai szintjét. Kifinomult rendszer ellenőrzést és a kreatív ügyfélszolgálati megközelítést vezetett be. Az üzemi létesítmény így a piacon elérhető legmagasabb színvonalú berendezéseket használja, a legjobb minőséggel, megbízhatósággal és a legkedvezőbb ár-értékkel szolgálva ki ügyfeleit.

Megrendelőink között vezető magazin kiadók, kereskedelmi láncok és reklámügynökségek egyaránt megtalálhatóak.

Küldetés

“A nyomtatott folyóiratok piacának kiszolgálójaként, megbízható, stabil üzleti partnerei kívánunk lenni ügyfeleinknek.

Elkötelezett célunk, hogy a mindenkori piaci körülmények között a lehető legmagasabb színvonalú nyomdai szolgáltatásokkal ügyfeleink részére értéket teremtsünk. Dolgozóink számára tisztességes munkakörnyezetet és szakmai megbecsülést biztosítsunk. Környezettudatos technológiai innovációkkal minimalizáljuk a káros anyagok kibocsátását. Aktív piaci szerepvállalásunkkal segítjük – a zöld médium-, a nyomtatott kommunikáció népszerűségének és hasznosságának megőrzését, építését. Figyelmet fordítunk szakmánk múltjának, tárgyi és szellemi hagyatékának méltó ápolására, a jövő nyomdászainak képzésére.”


pageMap

Core Values of Oláh Printing Industrial Limited

pageDiagram

Referenciák


Árajánlatot kérek  

* Requested